کره گیاهی، محصولی سلامت محور |
۱۳۹۹/۰۸/۲۶ | |
واقعیت ساده است. عده ای از کره گیاهی به عنوان یک ماده غذایی سالم در آشپزی و پخت و پز استفاده میکنند. اما برخی از مردم مزایای کره گیاهی را نمیدانند. با وجود اطلاعات ضد و نقیضی که در این زمینه وجود دارد کره گیاهی فاقد چربی ترانس و از لحاظ کالری و طعم بسیار مطلوب است. در ادامه نکاتی در این خصوص از یک مقاله جالب از سایت www.huffpost.com ارائه میشود. · از کرههای گیاهی پخشینه که معمولاً در ظروف پلی پروپیلن بسته بندی میشوند استفاده کنید زیرا فاقد چربیهای بد (چربیهای اشباع و ترانس) و حاوی چربیهای خوب هستند. · هنگام طبخ غذاهای خوشمزه، از کره گیاهی مناسب و مطابق با دستور پخت آن غذا استفاده کنید. پخت کیک، کلوچه و دسرهای متنوع با کره گیاهی واقعاً لذا بخش است[1]. |