آزمایش طعم کره گیاهی |
۱۳۹۹/۰۸/۲۶ | |
بحث در مورد مزایای کره گیاهی همچنان ادامه دارد، ولی هنوز عدهای از مردم به اطلاعات بیشتری در مورد اینکه کره گیاهی چیست و چگونه یک وعده غذای سالم با کره گیاهی به دست میآید، نیاز دارند. به همین دلیل قصد داریم به ارائه اطلاعات و واقعیتهای مختلف در مورد کره گیاهی بپردازیم و حقیقت را آشکار کنیم. برخی از این نکات توسط سامرا فویزی[1] متخصص تغذیه از کشور کانادا مطرح شده است: · کره گیاهی یک منبع غذایی سالم محسوب میشود، زیرا حاوی روغنهای گیاهی است و چربیهای غیراشباع دارد. · کره گیاهی حاوی مقادیر مناسبی از چربیهای خوب چند غیر اشباعی و تک غیر اشباعی است. · استفاده از منابع چربی غیر اشباع در وعدههای غذایی روزانه توصیه میشود، بنابراین اگر فردی هستید که محصولات روغنی را به طور مداوم مصرف میکنید، کره گیاهی گزینه مناسبی است. موارد فوق نکات مهمی در خصوص کره گیاهی هستند. مهمترین نکته این است که ما باید بر مصرف چربیهای خوب مانند چند غیر اشباعیها و چربیهای تک غیر اشباعی تمرکز و از چربیهای بد اجتناب کنیم. حقایق تغذیهای چربیها معمولاً روی برچسب یا لفاف مواد غذایی درج میشود و باید به دقت توسط مصرف کننده مطالعه شود[2]. |