خلاصه تاریخچه مارگارین در جهان
1- در سال 1869 در زمان ناپلئون سوم مارگارین توسط یک دانشمند فرانسوی ساخته شد.
2- در سال 1930 با هیدروژنه کردن روغن های مایع تغییر شگرف در بافت مارگارین پیش آمد .
3- در سال 1947 بتا کاروتن به مقدار وسیع برای رنگ مارگارین مورد استفاده قرار گرفت .
4- در سال 1950 فویل آلومینیوم برای اولین بار در بسته بندی کره گیاهی استفاده شد .
5- در سال 1952 مارگارین نرم تر از مارگارین های سخت ساخته شد .
6- در سال 1956 مارگارین با استفاده از چربی کره ساخته شد .
7- در سال 1958 مارگارین با روغن ذرت ساخته شد .
8- در سال 1959 برای افزایش اسید چرب چند غیراشباعی مقدار مصرف روغن ذرت در مارگارین ها افزایش یافت .
9- در سال 1962 اولین مارگارین نرم ( پخشینه ) با استفاده از روغن گلرنگ و با نسبت بالای اسید چرب چند غیر اشباعی به اسید چرب اشباع ( P/S ) با موفقیت تولید شد .
10- در سال 1963 اولین مارگارین مایع در ظروف پلاستیک ساخته شد .
11- در سال 1964 مارگارین رژیمی به بازار آمد .
12- در سال 1965 مارگارین نرم با استفاده از روغن سویا در ظروف کاپ تولید شد.
13- در سال 1975 مارگارین با 40 درصد چربی تولید گردید .
14- در سال 1981 مخلوط کره گیاهی و کره حیوانی که بین 5 تا 40 درصد کره حیوانی بود تولید گردید .
15- در سال 1988 کره گیاهی با 20 درصد چربی تولید و به بازار عرضه شد .